23 Aralık 2007 Pazar

Profesyonel olarak şeker hamuruyla şekiller yapamıyorum ve bu yüzden daha pratik süslerle süslemeler yapıyorum. Şeker hamuruyla şekiller yapmak pasta süslemek bir sanat ancak buda pratik bir yöntem açıkcası benim gibi azıcık tembeller için:)
Pastaları süslemek için birçok yöntem mevcut.Gofret güller, şeker güller,inci şekerler, yeşil fıstık,gıda boylarıyla şanti renklendirme vb......
Üstte gördümüz süsler saplarından pastaya takılarak kulLanılıyor.Ayrıca çok da ekonomik tek tek de satılıyor. şirin duruyolar açıkcası:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

MERHABALAR AYŞEGÜLCÜM

YERİNİZDE SİZİ ZİYARET ETTİM 01/01/2008 TARİHİNDE VE ARADIĞIM HERŞEYİ BULDUM.NASIL MUTLU OLDUM BİLEMEZSİNİZ.ALMAK İSTEDİĞİM PASTA MALZEMELERİNİ SADECE EMİNÖNÜNE GİDERSEM BULABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM VEDE ÇOK ÜŞENİYORDUM.DEFALARCA BU PLANIMI İPTAL ETTİM ''ÜŞENDİĞİMDEN'' :)
PASTANELERDEN ALDIĞIMIZ PASTALAR BOL KREM ŞANTİLİ VE AĞIR OLUYORLAR.YEDİKTEN SONRA OFF NE ÇOK YEDİK DİYİP DURURUZ.AMA KENDİM HAZIRLADIĞIMDA BU ÖYLE OLMUYOR.
AMA ŞİMDİ İSTEDİĞİM GİBİ LEZZETLİ ŞEKER HAMURUNDAN ÇOK İDDALI PASTALAR SUNACAĞIM SEVDİKLERİME
TEŞEKKÜRLER...

NOT: DÜKKANINIZI BİRAZDAHA DÜZEN BAKIMINDAN ÇEKİCİ HALE GETİRMELSİNİZ :D

Adsız dedi ki...

çok güzel bir site olmuş pastacılıkla ilgili bulamadığımız ürünleri artık eminönüne gimeden bulabilcegimiz bir yerin olması çok iyi inşallah en yakın zamanda yerinizi ziyaret ediceğim

PASTA MALZEMECİ dedi ki...

merhaba defne hanım ve isimsiz ziyaretçimiz(sizi hatırladım):)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.Dükkanımız için düzenleme yapmak bizim de kafamızda olan birşey inşallah en yakın zaman da bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Hatta önerileriniz olursa mutlu oluruz.Çeşitlerimiz ilerki günlerde daha da artıcak bundan emin olabilirsiniz. Hatta isteklerinizitelefonla veya burdan bize sorabilirsiniz.
SAYGILAR

Adsız dedi ki...

MERHABALAR AYŞEGÜLCÜM

İSMİMİ YAZMAYI UNUTMUŞUM :) YOĞUN İŞ ARASINDA YAZMAYA AÇLIŞTIM YERİNİZDE ARANILAN HERŞEYİ RAHATLIKLA BULABİLMELERİ İÇN.BEN BUNUN SIKINTISINI ÇOK YAŞADIM.

EN YAKINDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
AYLİN

Adsız dedi ki...

merhaba ben burcu.pasta süslemek için şekerlemeler ararken sizi buldum ama bana çok uzaktasınız. ben kütahyadayım bu nedenle gelip sizi ziyaret etme şansım yok. pasta yapmayı ve süslemeyi çok seviyorum ama burada sadece pasta incisi bulabiliyorum. pastalarımı simlerle renkli boncuklarla süslemek istiyorum. bunu sizden istesem bana az miktarlarda yollayabilir misiniz? bir de ürünlerinizin fiyat listesi gibi birşey varsa ona da ulaşmak isterim. şimdiden teşekkür ederim