9 Ocak 2008 Çarşamba

Derya Baykalla Tuzlu Tartolet, Derya Baykal Tarifleri




Merhaba sevgili site ziyaretçilerim;

Bugün Derya Baykal tekrar tartolet kullanımından bahsetti. Geçen hatırlarsanız tatlı tartolet kullanmış ve bunların içini kabak tatlısıyla doldurmuştu. Bu gün ise tuzlu tartolet çalıştı. Nasılmı derseniz . Tartolet zaten kendi pişmiş bir mamül olduğu için sadece içini hazırlamanız gerekiyor. yani olay açıkcası bebek oyuncağı.......
Tartoletin iç harcı:
2 yemek kaşığı sıvı yağ
4 sap yeşil soğan
yarım kilo ıspanak
100 gram beyaz peynir.
Yağda soğanı kavur. Ispanağın yapraklarını soğanın içine doğra. Hepsini biraz kavur. Soğuyunca peyniri ilave et. İyice karıştır. Tartoletleri doldurun efenimmm......
Derya Hanıma teşekkürlerimiz sunuyoruz.

Hiç yorum yok: