21 Mayıs 2009 Perşembe

Şeker Hamurunun Pastamızın Üzerine Kaplanması, Pasta Malzemeleri, Pasta Ekipmanları, Şeker Hamuru Ekipmanları

İlk önce pastamızı hazırlıyoruz içine istediğimiz Pasta Malzemesi ile dolduruyoruz.Pandispanyamız görünmeyecek şekilde Krem Şanti ile iyice sıvıyoruz
Şeker Hamurunu elimiz ile ovalayıp yumaşattıktan sonra merdane ile açıyoruz

Merdane ile açtığımız Şeker Hamurunu Pastamızın üzerine kaplıyoruz


Şeker Hamurunun fazla kalan yerlerini bıçak ile kesiyoruz



Şeker Hamurunu Pasta Malası ile bozuk yerlerini düzeltiyoruz
Pastamızın Şeker Hamuru ile Kaplanmış hali



Şeker Hamuru 12,5tl kg her rengi ve Ekipmanları elimizde mevcuttur
pastadunyam@hotmail.com siparişlerinizi ve sorularınızı burdan bizlere sorabilirsiniz





1 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

waaw akın harikasın ya onlar 12 degilmiydi zammı yaptın bak ben gelicem 12 den veririsn demi hehehe
sevgiler