İlk önce pastamızı hazırlıyoruz içine istediğimiz Pasta Malzemesi ile dolduruyoruz.Pandispanyamız görünmeyecek şekilde Krem Şanti ile iyice sıvıyoruz
Şeker Hamurunu elimiz ile ovalayıp yumaşattıktan sonra merdane ile açıyoruz
Merdane ile açtığımız Şeker Hamurunu Pastamızın üzerine kaplıyoruz
Şeker Hamurunun fazla kalan yerlerini bıçak ile kesiyoruz
Şeker Hamurunu Pasta Malası ile bozuk yerlerini düzeltiyoruz
Pastamızın Şeker Hamuru ile Kaplanmış hali
Şeker Hamuru 12,5tl kg her rengi ve Ekipmanları elimizde mevcuttur
pastadunyam@hotmail.com siparişlerinizi ve sorularınızı burdan bizlere sorabilirsiniz

Şeker Hamurunu elimiz ile ovalayıp yumaşattıktan sonra merdane ile açıyoruz

Merdane ile açtığımız Şeker Hamurunu Pastamızın üzerine kaplıyoruz

Şeker Hamurunun fazla kalan yerlerini bıçak ile kesiyoruz

Şeker Hamurunu Pasta Malası ile bozuk yerlerini düzeltiyoruz

Pastamızın Şeker Hamuru ile Kaplanmış hali

pastadunyam@hotmail.com siparişlerinizi ve sorularınızı burdan bizlere sorabilirsiniz
1 yorum:
waaw akın harikasın ya onlar 12 degilmiydi zammı yaptın bak ben gelicem 12 den veririsn demi hehehe
sevgiler
Yorum Gönder