16 Şubat 2010 Salı

Pandispanya Yapımı, Pasta Malzemeleri, Pasta Ekipmanları, Pasta Süsleri, Pasta Dekorları

Bugün size pandispanyayı ilk aşamadan başlayıp en sona kadar pastamızın hazırlanışının ne şekilde olabileceğini anlatmak istedim
Pandispanyamızı fırından çıkardıktan sonra pasta telimiz ile pandispanyayı tam ortadan olacak şekilde kesiyoruz


Pandispanyamızı kestikten sonra kazırlamış olduğumuz kremamızı içine koyuyoruz


Kremamızı Pandispanyanın içine sürdükten sonra diğer kekimizi üzerine koyuyoruz


Krem Şantiyi krema torbamıza doldurup ucumuzla ilk önce üsten başlamak şartı ile sürüyoruz


Krema Torbamız ile pastamızı yanlarına krem şantiyi sürüyoruz


Pasta Sıvama Bıçağı ile pandispanyanın üzerini düzgün bir şekilde düzeltiyoruz

artık pastamızı afiyetle yiyebiliriz

Hiç yorum yok: