28 Ocak 2008 Pazartesi

Kiraz Şekerleme, Komposto Çeşitleri, Pasta Süsleme


Özellikle ramazan ayında kulanılan ancak asıl yeri her zaman pasataların üstü olucak olan kiraz şekerleri ile pasta süslemesi zevkli ve inanın sağlıklı olucak. Sonuç olarak pastayı süslediğiniz bir meyve kiraz şekerleme olucak.


6 yorum:

Adsız dedi ki...

müthiş güzellikler varmış. Oyumu bu site kapatılabiliomu diye kullandım. Çünkü bir açtım kapatamıyoruuuummmm. İmdaaat. Görüntüleri bile kilo aldırır. Olsun alalım, yiyelim, lop lop yağ olsun:)))

PASTA MALZEMECİ dedi ki...

Ramazan ayının ünlü ve lezzetli tatlısı güllacı kiraz şekerleriyle süsleyelim.

Adsız dedi ki...

merhaba,ben daha öncede yazmıştım ve fiyat sormuştum.bi de kapıda ödemeyle sipariş alıp alamadığınızı.cevap yazarsanız sevinirim.mail adresimi veriyorum:
demirel801@hotmail.com

PASTA MALZEMECİ dedi ki...

Siparişlerinizi pastadunyam@hotmail.com adresine iletebilirsiniz. Kargo ile istediğiniz ürünleri evinize teslim ediyoruz. Saygılar

Adsız dedi ki...

merhaba.sizinle iletişimde bulunuyorum son günlerde,biliyorsunuz.kiraz şekerlemesinin 5 kg.lık tenekelerde olduğunu yazmıştınız ki ben bu şekliyle hatırlıyordum,yanılmamışım.böyle kavanozda alma imkanım yok mu acaba?az evvel size mail gönderdim yine.eğer fotoğraftaki şekliyle alma imkanım varsa alacağım.iyi günler tekrar.
hatice demirel.(demirel801@hotmail.com)

PASTA MALZEMECİ dedi ki...

Merhaba Hatice Hanım,
Kavonoz olarak alabilirsiniz. Yşeil ve sarı rengi şu an için mevcut. Kırmızı rengi gelicek.


Saygılar
AKIN