Biliyorsunuz ki çok güzel bir pasta yaptıktan sonra en önemli olan nokta o pastayı düzgün bir şekilde kesmektir. Ama biz bunu bıçakla yaparken muhakkak katlar birbirinden farklı kalınlıkta oluyor ayrıca yamuk kesiyoruz. Pastaneler nasıl bu kadar güzel ve kolay kesiyor diye kendimize sormuyormuyuz. İşte cevabı pasta testeresi. Pasta katları düzgün ve pastalarımız artık pastane pastası gibi.

4 yorum:
merhaba, ben bu aleti aldım ama inanırmısınız bunuda kullanamadım :(
birde bu aletleride nasıl kullanacağımızı açıklarsanız süper olur.Malum belki benim gibi bilmeyenler ama soramayanlar vardır :))
Merhaba Zehra hanım,
Bu aleti kullanırken, bu aletlerin ayaklarını hiç yerden kaldırmayın. Hafif yere sürterek aleti sürün:) Tabi pastada oynamamalı. Bu şekilde pastayı düzgün bir şekilde kesmiş olursunuz.Her türlü sorunuzu bekleriz Zehra hanım:)
Saygılar
Ayşegül
bu aletin ozel bir adı varmı??
merhabalar
bu aletin özel bir adı yok
pasta veya pandispanya testeresi olarak geçiyor
saygılar
akın
Yorum Gönder