29 Eylül 2008 Pazartesi

Pasta Testeresi, Düzgün Kesilmiş Pastalar

Biliyorsunuz ki çok güzel bir pasta yaptıktan sonra en önemli olan nokta o pastayı düzgün bir şekilde kesmektir. Ama biz bunu bıçakla yaparken muhakkak katlar birbirinden farklı kalınlıkta oluyor ayrıca yamuk kesiyoruz. Pastaneler nasıl bu kadar güzel ve kolay kesiyor diye kendimize sormuyormuyuz. İşte cevabı pasta testeresi. Pasta katları düzgün ve pastalarımız artık pastane pastası gibi.


4 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

merhaba, ben bu aleti aldım ama inanırmısınız bunuda kullanamadım :(
birde bu aletleride nasıl kullanacağımızı açıklarsanız süper olur.Malum belki benim gibi bilmeyenler ama soramayanlar vardır :))

PASTA MALZEMECİ dedi ki...

Merhaba Zehra hanım,
Bu aleti kullanırken, bu aletlerin ayaklarını hiç yerden kaldırmayın. Hafif yere sürterek aleti sürün:) Tabi pastada oynamamalı. Bu şekilde pastayı düzgün bir şekilde kesmiş olursunuz.Her türlü sorunuzu bekleriz Zehra hanım:)
Saygılar
Ayşegül

Adsız dedi ki...

bu aletin ozel bir adı varmı??

PASTA MALZEMECİ dedi ki...

merhabalar
bu aletin özel bir adı yok
pasta veya pandispanya testeresi olarak geçiyor
saygılar
akın